Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els 75 anys de l’agrupació Folklòrica Igualadina, a l’Empremta

La sala d’exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova acollirà des del dijous 31 de març i fins el dilluns 25 d’abril l’exposició dels 75 anys de l’Agrupació Folklòrica Igualadina. Un ‘viatge’ en el temps que mostra l’evolució de l’entitat precursora de la divulgació de la dansa catalana en imatges, gravacions, documents, vestuari i tots els seus protagonistes fins a arribar a l’actualitat. La inauguració serà el dijous 31 de març a les 19:30h.

L’Agrupació Folklòrica Igualadina  

L’Agrupació Folklòrica Igualadina va néixer l’any 1940 de la mà de Maria Concepció Puig. Des de aleshores, 75 anys després, l’entitat es dedica  a la difusió de la dansa catalana arreu de Catalunya, però també arreu del món. Places i teatres de diverses ciutats i països han acollit les seves danses: Illes Balears, Galícia, Portugal, Madrid, França, Bèlgica, Moscou, Dinamarca...

L’Agrupació Folklòrica Igualadina és possible gràcies a la col·laboració de moltes persones, amb l’únic interès de que la dansa catalana sigui divulgada, any rere any, fins a dia d’avui.