Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Bona acollida de l’exposició de Zuzunaga a l’Empremta en el marc del FineArt

Des del 20 de febrer la sala d'exposicions l'Empremta de Gràfiques Vilanova acull una de les exposicions del festival de fotografia FineArt Igualada. L’obra del peruà Mariano Zuzunaga, que exposa “Peces selectes. Col·lecció Formiguera” ha tingut una molt bona acollida en aquests gairebé 20 dies que han transcorregut des de que es va inaugurar. Una exposició que reuneix les peces que formen part de la col·lecció de Pere Formiguera, fotògraf i col·leccionista d'obres de Zuzunaga, entre d'altres autors, i que es caracteritza per una intensa reflexió de l'acte fotogràfic com a instant creador.

Fins el 26 de març, es podrà gaudir de les diverses exposicions fotogràfiques que el FineArt ha organitzat en diferents sales d’Igualada. La sala d’exposicions l’Empremta, en aquesta ocasió, roman oberta al públic i els horaris per poder visitar la col·lecció de fotografies de Zuzunaga són de dimarts a dijous de 19h a 21h, divendres de 18h a 21h, dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 21h i diumenges d’11h a 14h i de 18h a 21h.