Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La Comparsa Camp del Rei, a l’Empremta

L’Empremta de Gràfiques Vilanova acull des del dijous 21 de gener i fins el 15 de febrer l’exposició de carnaval de l’entitat vilanovina Camp del Rei, organitzadora des de 1986 del Carnaval Infantil i principal precursora del Carnaval Adult de Vilanova del Camí.  L’exposició, pretén reflectir el treball de preparació de les disfresses i les carrosses –el que des de l’entitat s’anomena “Taller de carnaval”— així com mostrar materials diversos, la seva utilització i el resultat final amb elements de disfresses, fotografies i algunes de les maquetes elaborades per les carrosses.  

L’entitat Camp del Rei ha participat ininterrompudament en 29 rues a Vilanova del Camí, 8 a Igualada i 2 a Montbui i, des de fa cinc anys, l’entitat aposta per la utilització de materials reciclats, no només per elaborar les carrosses sinó, també, les disfresses, donant una segona oportunitat a materials com ampolles, llaunes, plàstics, ferralla metàl·lica, electrònica, informàtica o domèstica i modelant aquests materials amb diverses tècniques.