Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Gràfiques Vilanova, entre els mecenes de la cardioprotecció de la ciutat d'Igualada

El passat divendres 13 de gener, Igualada es convertia en la primera ciutat catalana cardioprotegida gràcies a la col·laboració de diferents empreses privades –entre elles Gràfiques Vilanova–, i l'Ajuntament de la ciutat. Aquest acord público-privat va permetre a l’empresa especialitzada en cardioprotecció, Cardiosos, instal·lar un total de sis desfibril·ladors a l’espai públic, en el que és la primera fase d’aquets projecte i, a més, permet també impartir formació per a l'ús d’aquests desfibril·ladors. El conjunt d’empreses privades que hi col·laboren assumeixen el 60% del cost del projecte.

La cardioprotecció de les ciutats és una necessitat cada vegada més important ja que les malalties cardíaques són la primera causa de mort a Europa i, a Espanya, moren cada any més de 25.000 persones de manera sobtada. És per això que des de Gràfiques Vilanova s’ha volgut posar un granet de sorra en aquest projecte que, de ben segur, millorarà la qualitat de vida dels ciutadans d'Igualada i la comarca.