Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els dissenys publicitaris de l’Escola Gaspar Camps, a l’Empremta aquestes festes

A partir de dimecres dia 16 de desembre es pot veure a l’Empremta de Gràfiques Vilanova la mostra dels treballs que han presentat els  alumnes  que  han completat el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària del curs 2014 -2015 de l’escola d’art igualadina.

El cicle formatiu que imparteix l'escola d'art i disseny  Gaspar Camps ensenya als alumnes a desenvolupar projectes de disseny gràfic i optar al món laboral com a professional autònom o vinculat a empreses relacionades amb el disseny gràfic, les arts gràfiques, el grafisme editorial, l’ambientació d’espais, la imatge corporativa i senyalització, la imatge gràfica del producte i el packaging, entre d'altres. El cicle de Gràfica Publicitària dura dos cursos acadèmics i es completa amb unes pràctiques en un centre de treball. Els alumnes obtenen la titulació oficial de Tècnic/a superior d´Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària.

L’exposició dels treballs de final de curs de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps es podrà veure fins el dia 15 de gener de 2016 a l’Empremta de Gràfiques Vilanova (carrer de Santa Maria número 12) sense restricció horària ja que és completament visible des de l’exterior.