Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La Gaspar exposa gerros de pell a la sala l'Empremta

lagaspar gerrosGerros de Pell és una expoisció dels treballs realitzats pels alumnes de 1r i 2n cicle del Grau Mitjà d'Artesania de complements de cuir de l'Escola d'Art i Disseny La Gaspar d'Igualada.

Es tracta d'un projecte treballat a les assignatures de Volum i Taller de Cuir sota la direcció de les professores Raquel Soteres i Patricia Picón, treball que s'ha materialitzat en dues tècniques diferenciades.

Per una banda, la realització de gerros tous s'ha desenvolupat a partir de disciplines externes a l'escultura, lliures del llegat i la tradició, aconseguint una tècnica oberta a nous materials i llenguatges. El material de la pell, al cicle d'Artesania de Complements de Cuir, ens porta de manera natural a la soft-sculpture, l'escultura tova, des d'on s'ha revisitat el tema del bodegó.

L’altra tècnica que es podrà observar a l’exposició és la de gerros emmotllats. Fusionant procediments artesanals tradicionals, com és l’emmotllat amb noves tecnologies com l’encuny, elaborem aquests gerros de neo-artesania tot conservant l’essència del producte artesanal.

Podreu gaudir dels treballs a la sala de exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova (c/ Santa Maria, 12 Igualada) de l’1 al 13 d’abril.

Fotografia: La Gaspar