Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Les fotografies de Kati Riquelme omplen l'Empremta

KatiRiquelmeDes del passat 22 de febrer i fins al 17 de març la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull l’exposició “Negro Zorzal” de la fotògrafa Kati Riquelme en el marc de la 7a edició del FineArt. Kati Riquelme, nascuda a Xile i establerta a Barcelona, és una fotògrafa especialista en tècniques fotogràfiques del segle XIX.

“Negro Zorzal” dialoga amb la memòria, l’absència, el silenci i el temps. Les fotografies demanen silenci i proximitat ja que l’artista treballa amb formats petits per obligar a l’espectador a apropar-se a l’obra. Les seves imatges són subtils i delicades, humanes i emotives i incideixen en els detalls i els objectes que mostren el pas del temps. El seu treball vol reivindicar el valor d’allò petit, fugaç i delicat, en contraposició a una societat que imposa valors d’opulència.

L’exposició forma part de la 7a edició del FineArt Igualada, consolidat ja com a esdeveniment fotogràfic a nivell estatal i es podrà visitar fins al 17 de març de dimarts a dijous de 18:30h a 20:30h, divendres de 18h a 21h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 17h a 21h, a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, al carrer Santa Maria 12.