Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L’Empremta acull l’exposició “Un any d’aniversaris, un any de lectures”

Empremta gener2019L’any 2019 és un any ple d’efemèrides literàries. És per això que la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, amb la col·laboració de la Biblioteca Central d’Igualada, ha volgut homenatjar obres i escriptors que enguany celebren l’aniversari amb l’exposició “Un any d’aniversaris, un any de lectures”, animant també a la gent a llegir o redescobrir aquests clàssics.

L’exposició mostra més d’una desena d’obres entre les quals trobem un poema visual de Joan Brossa en motiu de l’Any Brossa, que commemora el centenari del naixement de l’autor; la novel·la 20.000 leguas de viaje submarino de Jules Verne, en celebració del 150è aniversari de la primera edició del llibre, i el conegut conte El Petit Príncep en commemoració dels 75 anys de la mort de l’autor, Antoine de Saint-Exupéry.

“Un any d’aniversaris, un any de lectures” es podrà veure fins al 8 de febrer a l’aparador de la sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria número 12, just davant de l’entrada lateral de la Basílica de Santa Maria d’Igualada.