Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta acull la 3a edició del Nadal Marked

Nadal Marked 002Aquest desembre la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova tornarà a ser l'espai per al mercat de disseny Nadal Marked, que reuneix una mostra de dissenyadors i artesans amb l'objectiu de promoure el talent local i oferir una selecció de regals de disseny i de proximitat per aquestes festes.

El Nadal Marked s'inclou en la Fira de Nadal d'Igualada i estarà obert els dies 8, 9, 15, 15, 22 i 23 de desembre. Entre els expositors hi haurà diferents propostes com la moda de Xavi Grados, els complements de pell de l'Íngrid Ventura, la joieria de Sílvia Casas i el disseny minimalista de Mure. Un any més, el Nadal Marked també comptarà amb els elements nadalencs realitzats pels alumnes d'artesania en pell de l'Escla La Gaspar.