Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Prorrogada l’exposició de l’Empremta “Packaging made in Anoia”

empremta packagingL’exposició “Packaging made in Anoia” de la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova allarga la seva obertura fins a finals del mes d’octubre degut a l’interès que ha generat i a l’èxit de visitants. L’exposició, inaugurada el passat 13 de setembre, mostra un recull de capses, packs i embalatges fabricats a la nostra comarca i té la voluntat d’homenatjar i reconèixer la importància que el sector del packaging té a l’Anoia.

A casa nostra es fabriquen fundes, estoigs i embolcalls de paper i cartró per a tot tipus de productes, embalatges que tenen patents i es venen arreu del món. Marques tan conegudes com Nina Ricci, Playboy o Borges utilitzen capses fetes aquí.

“Packaging made in Anoia” es podrà visitar des de l’exterior fins al 26 d’octubre a la sala l’Empremta (carrer Santa Maria 12) a Igualada. També estarà oberta al públic cada divendres de cinc de la tarda a nou del vespre amb l’expert en packaging i coordinador del projecte, Enric Sánchez Urdangarín. L’exposició, impulsada per Gràfiques Vilanova, compta amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia i de l’Ajuntament d’Igualada.