Qui som?

go Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Эйлат купить закладку Мефедрон купить закладку Лучший эйфоретик Llegeix més

Els nostres serveis

https://cash-exchanger.com/xchange_BTC_to_QWRUB/ Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

http://telegra.ph/Konvertaciya-webmoney-08-14-2 Llegeix més

L'Empremta

go here L'Empremta és una sala al cor de l'antiga muralla d'Igualada. Un espai de creativitat per promocionar les arts gràfiques que des de Gràfiques Vilanova posem a disposició de la ciutat perquè tothom hi pugui deixar la seva Empremta. Participa-hi!

Cash-exchanger.com - обменный пункт Bitcoin, Etherium, WEX, QIWI, PerfectMoney, Сбербанк Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta exposa els treballs del projecte guiat de fotografia de La Gaspar

http://telegra.ph/Kak-izbavitsya-ot-majnera-08-13-2 GasparCamps projecte guiat fotografia Aureli SendraDurant el mes de juny, la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova acull una nova exposició dels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps. A l'exposició s'hi podran veure els treballs realitzats per l'alumnat dels monogràfics de projecte guiat de Fotografia durant el curs 2017-2018, impartits pel professor Aureli Sendra. Aquesta és una mostra de l’activitat artística que l’escola duu a terme en horari de tarda, els dilluns i dimarts, dins l’oferta educativa dirigida a adults, que experimenta en el llenguatge fotogràfic, ja sigui en la presa de la imatge com en el seu posterior tractament amb programes de retoc digital.