Qui som?

http://mailoquent.com/ponder/kupit-zakladki-lsd-v-balabanove.html Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

click here

купить жидкий экстази Няндома Llegeix més

Закладки экстази в Курганинске

Els nostres serveis

купить Фен Оленегорск Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

купить марихуана Давлеканово

http://chinsdesk.com/contend/foto-boshek.html Llegeix més

L'Empremta

http://www.floresyeventos.com.mx/few/kupit-gandzha-shilka.html L'Empremta és una sala al cor de l'antiga muralla d'Igualada. Un espai de creativitat per promocionar les arts gràfiques que des de Gràfiques Vilanova posem a disposició de la ciutat perquè tothom hi pugui deixar la seva Empremta. Participa-hi!

Новоузенск купить ускоритель Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta exposa els treballs del projecte guiat de fotografia de La Gaspar

click here GasparCamps projecte guiat fotografia Aureli SendraDurant el mes de juny, la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova acull una nova exposició dels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps. A l'exposició s'hi podran veure els treballs realitzats per l'alumnat dels monogràfics de projecte guiat de Fotografia durant el curs 2017-2018, impartits pel professor Aureli Sendra. Aquesta és una mostra de l’activitat artística que l’escola duu a terme en horari de tarda, els dilluns i dimarts, dins l’oferta educativa dirigida a adults, que experimenta en el llenguatge fotogràfic, ja sigui en la presa de la imatge com en el seu posterior tractament amb programes de retoc digital.