Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L’Empremta exposa les fotografies de Gilbert Garcin en el marc del FineArt 2018

FineArtGarcin

Del 23 de febrer al 16 de març la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull l’exposició del fotògraf francès Gilbert Garcin, “Un món de somni”. Garcin comença la seva trajectòria fotogràfica quan es jubila als 65 anys i basa el seu treball en el fotomuntatge, utilitzant tècniques majoritàriament analògiques.

Mitjançant imatges retallades i enganxades, crea petits escenaris que donen com a resultat escenes inventades d’un univers fictici. Un univers que, en certa manera, alhora també representa el nostre món i ens ofereix claus per entendre’l millor. En la majoria de les seves fotografies apareix ell mateix o la seva dona com a protagonista de les situacions, que sovint fan al·lusió a personatges mítics com Sísif o Ícar.

L’exposició forma part de la nova edició del FineArt Igualada, consolidat ja com a esdeveniment fotogràfic a nivell estatal. La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada per tal d’apropar la fotografia a tots els públics i situar Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.

La mostra es podrà visitar a partir d’aquest divendres, de dimarts a dijous de 7 de la tarda a 9 del vespre, divendres de 18h a 21h, dissabtes d’11 a 14h i de 17h a 21h i diumenges també d’11h a 14h i de 18h a 21h, a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, al carrer Santa Maria 12.