Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L’Empremta s’omple de disseny amb el Nadal Marked

NadalMarketDisseny Marked i l’Empremta de Gràfiques Vilanova organitzen la segona edició del Mercat de Disseny, el Nadal Marked, una iniciativa comercial de productes de disseny i artesania. L’objectiu del mercat és oferir una selecció de disseny i qualitat per a regalar durant les festes de Nadal. El mercat estarà obert del 6 al 10 de desembre i els dies 16, 17, 23 i 24 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal d’Igualada.

En aquesta segona edició s’hi podran trobar les següents marques: Nubuck Cuir oferirà complements de pell produïts artesanalment i amb matèria prima local. Mure tornarà a ser al Nadal Market amb productes funcionals, estètics i sostenibles. Fildelcel portarà al mercat la seva nova col·lecció de joies, dissenyades i esmaltades a Barcelona. La marca TresXics oferirà productes per als més petits de la casa. Contrast debuta al Nadal Marked amb productes d’oficina, també elaborats i dissenyats localment, i també es podran obtenir els nous dissenys de Jordi Secanell. Finalment, seran presents al mercat de disseny, Intimum, del barri del Rec d’Igualada, i els complements de Nadal fets amb pell elaborats pels alumnes de La Gaspar.

Disseny Marked és una associació promoguda per dissenyadors, artesans i pro­fessionals del sector per promoure el disseny i l’artesania de qualitat a Igualada.