Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L’exposició ‘Tres erudits igualadins’ a la sala l’Empremta

LocalSantaMaria9Del 6 al 31 d’octubre es podrà visitar a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova l’exposició ‘Tres erudits igualadins’. L’exposició vol retre homenatge a l’historiador Joan Mercader i Riba i al poeta Josep Romeu i Figueres dels quals se celebra el centenari dels seus naixements aquest 2017. La mostra també recorda a l’historiador i eclesiàstic Jaume Caresmar i Alemany, en el tricentenari del seu naixement.

L’exposició ha estat organitzada pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, per la Biblioteca Central i pel Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI) i vol apropar al públic la figura d’aquests tres intel·lectuals que van destacar a nivell nacional en diversos àmbits de la cultura, la recerca històrica i la investigació. Per fer-ho, s’exposa un recull biogràfic que mostra l’empremta que van deixar cada un dels protagonistes.