Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Miquel Planells porta la sèrie fotogràfica ‘Paisatges obscurs’ a l’Empremta durant el Fine Art Igualada

FineART2017La sala d’exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull, un any més, una de les exposicions fotogràfiques del Fine Art Igualada. Enguany, és l’autor Miquel Planells Saurina qui omplirà, del 24 de febrer al 19 març, la sala l’Empremta amb la sèrie ‘Paisatges obscurs’, ambientada en el món rural, “amb camins transitats per personatges diversos” tal com apunta l’autor.

Planells, descriu la seva obra com una “tendència a la foscor, amb un blanc i negre molt contrastat (...) però, lluny d’això, la meva intenció és fer reflexionar a tots aquells qui observen les diferents fotografies. El meu propòsit és transportar-los cap a un interior més obscur: qui són, cap a on van, què fan…”.

L’exposició es podrà visitar del 24 de febrer al 19 de març a l’Empremta, c/ Santa Maria, 12, de dimarts a dijous de 19h a 21h, divendres de 18h a 21h, dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 21h i diumenges d’11h a 14h i de 18h a 21h.

Pots consultar totes les exposicions del Fine Art Igualada a: http://www.fineartigualada.cat/ca/fineart-2017/