Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Ignasi Farré de la llibreria Aqualata recomana 10 lectures imprescindibles a l’Empremta

EmpremtaAqualata01La sala d’exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova es torna a omplir de llibres. En aquesta ocasió, es tracta d’una selecció d’obres feta pel propietari de la llibreria Aqualata, Ignasi Farré.

En la seva tria, Farré aposta per autors clàssics de la literatura catalana com Jesús Moncada o Joan Sales, sense deixar de banda autors internacionals com John Williams, Kazuo Ishiguro o Julian Barnes. A més, el propietari de l’Aqualata també ha volgut incloure a la selecció una novetat editorial: Tres dies i una vida, de Pierre Lemaitre. La mostra es podrà veure durant les properes dues setmanes a l’aparador de l’Empremta (carrer de Santa Maria número 12, just davant de l’entrada lateral de la Basílica de Santa Maria d’Igualada).

Aquesta és la segona ocasió que l’Empremta acull una recomanació literària en forma de decàleg. El mes passat la sala va exposar una selecció de clàssics catalans contemporanis feta per la Biblioteca Central d’Igualada. A finals de novembre serà Llegim...? la llibreria que mostrarà a l’Empremta la seva pròpia tria i més endavant ho faran diversos lectors igualadins.

Amb aquestes exposicions l’Empremta contribueix a promocionar la cultura i el llibre, producte per excel·lència del sector de les arts gràfiques.