Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La llibreria Llegim exposa a l’Empremta els 10 millors contes il·lustrats per a infants

AparadorLlegimL’aparador de l’Empremta de Gràfiques Vilanova exposa aquests dies les recomanacions de la llibreria “Llegim...?”. Les llibreteres Isabel Casas i Concepció Ramió han escollit 10 contes il·lustrats per a infants, un gènere literari i artístic que en els darrers anys ha crescut tant en autors com en lectors, i que ha posat al mercat veritables joies editorials. 

La mostra es podrà veure durant les properes dues setmanes a l’aparador de l’Empremta (carrer de Santa Maria número 12, just davant de l’entrada lateral de la Basílica de Santa Maria d’Igualada) i els llibres es poden adquirir a la pròpia llibreria “Llegim...?” situada al Passatge Galí.

Aquesta és la tercera vegada que l’Empremta acull una recomanació literària en forma de decàleg, després que la Biblioteca central d’Igualada hi exposés una selecció de clàssics catalans contemporanis i la llibreria Aqualata recomanés deu lectures imprescindibles. Amb aquestes exposicions l’Empremta contribueix a promocionar la cultura i el llibre, producte per excel·lència del sector de les arts gràfiques.