Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

El Nadal Marked arriba a l’Empremta

Nadal Marked 006La sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova serà durant les festes de Nadal l’escenari d’una nova iniciativa comercial de productes de disseny i artesania a Igualada: el Nadal Marked. Es tracta de la primera edició d'un mercat de disseny organitzat per l’associació Disseny Marked, un nou projecte de dissenyadors i professionals del sector que promou el producte de disseny i l’artesania de qualitat a la ciutat.

El Nadal Marked tindrà lloc en el marc de la Fira de Nadal d’Igualada, que se celebra durant els tres primers caps de setmana de desembre, previs a les festes de Nadal.

Per a aquesta primera edició, l’associació Disseny Marked ha volgut portar a l’Empremta (Carrer Santa Maria, 12) una selecció de dissenyadors, artesans i marques que aposten pel disseny i la qualitat, potenciant iniciatives locals com la joieria artesanal de Fildecel, la moda de Xavi Grados, els complements de pell de Nubuckcuir o el tèxtil infantil de Micu Micu. L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps també hi participa amb productes realitzats pels alumnes dels estudis d’artesania en pell.

Els expositors locals estaran acompanyats per dissenyadors i artesans nacionals, com Livingthings, Blowawish o 5quets, i per una selecció de productes de disseny internacional a càrrec dels projectes igualadins Mure i inQuiet. L’objectiu del mercat és oferir una selecció de disseny i qualitat per regalar durant les festes de Nadal.

Disseny Marked és una associació promoguda per dissenyadors, artesans i pro­fessionals del sector per promoure el disseny i l’artesania de qualitat a Igualada. El projecte està impulsat per Nubuck, Mure, Janina Rojas, Roger Vallès i Bernat Bisbal.