Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La Gaspar Camps exposa a l’Empremta els treballs guardonats amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia

Expo des16 gasparcampsL’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada exposa a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova una mostra dels treballs guardonats amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia 2016, que atorga la Generalitat de Catalunya. Aquests projectes han estat realitzats per l’alumnat del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir en col·laboració amb professionals en actiu o empreses com Bibian Blue, Míriam Ponsa, Escorpion, Xavi Grados o l’Art de la llum entre d’altres.

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del departament d’ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir.

L’exposició es va inaugurar el passat dijous dia 22 de desembre a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova (C/ Santa Maria, 12) i es podrà visitar fins el dia 15 de gener de 2017.