Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Més de 400 persones passen per la sala l’Empremta durant la primera setmana del FineArt Igualada

Empremta FineArt2S'hi exposa la sèrie fotogràfica Paisatges obscurs de Miquel Planells

Es podrà gaudir de l'exposició fins el 19 de març

Més de 400 persones han passat per l’Empremta de Gràfiques Vilanova durant la primera setmana del FineArt Igualada. Enguany, és l’autor Miquel Planells Saurina qui omple la sala d’exposicions fins el 19 març, amb la sèrie fotogràfica ‘Paisatges obscurs’, ambientada en el món rural. El director del FineArt, Ramon Muntané, considera que l’acollida de l’exposició està sent “molt positiva” i apunta que “s’espera que el nombre de visitants continuï a l’alça”. 

L’autor de la sèrie fotogràfica, Miquel Planells, descriu la seva obra com una “tendència a la foscor, amb un blanc i negre molt contrastat" amb la intenció de "fer reflexionar a tots aquells qui observen les diferents fotografies" i "transportar-los cap a un interior més obscur: qui són, cap a on van, què fan…”.

L’exposició es podrà visitar fins el 19 de març a l’Empremta, c/ Santa Maria, 12, de dimarts a dijous de 19h a 21h, divendres de 18h a 21h, dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 21h i diumenges d’11h a 14h i de 18h a 21h.