Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Fira d’Igualada exposa els quadres de la Subhasta solidària a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova

EmpremtaLa subhasta se celebrarà el diumenge 28 de maig a la rmabla General Vives i els guanys es detinaran al Banc de Queviures d'Igualada

Del dimecres dia 24 de maig i fins el dissabte 27, la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull l’exposició de quadres de la Subhasta solidària que organitza Fira d’Igualada en el marc de FirAnoia. Les obres exposades, provenen del concurs de pintura ràpida que Fira d’Igualada organitzava anys enrere i els guanys es destinaran al Banc de Queviures d’Igualada.

L’exposició que acull l’Empremta, situada al carrer Santa Maria 12 d’Igualada, es podrà visitar del 24 al 26 de maig de 18h a 20:30h i dissabte dia 27 d’11h a 14h i de 17h a 20:30h.

La Subhasta se celebrarà el diumenge dia 28 a les 12h a la rambla General Vives, en un acte obert a tothom i dinamitzat per l’actor igualadí Joan Valentí. El preu de sortida de les obres serà de 10 euros.

És la primera vegada que Fira d’Igualada organitza aquest acte, que forma part d’una de les novetats d’enguany; una oportunitat per adquirir un quadre d’alguns dels racons més emblemàtics d’Igualada.