Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L’Empremta de Gràfiques Vilanova s’omple de globus durant l’European Balloon Festival

Iglu2017L’exposició es podrà veure del 5 al 9 de juliol des de l’exterior de la sala a qualsevol hora del dia

L’artista igualadí, Jordi Enrich, instal·larà un Iglú de Vent dins la sala d’exposicions

La sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova s’omple de globus durant l’European Balloon Festival. Del 5 al 9 de juliol l’Empremta tindrà, literalment, un globus entre les seves parets. L’artista igualadí, Jordi Enrich, instal·larà a la sala d’exposicions un Iglú de Vent, una de les construccions efímeres fetes amb tela de globus reciclada que Jordi Enrich ha consolidat com un complement imprescindible de l’European Balloon Festival. Dins d’aquest iglú, l’artista igualadí hi projectarà imatges relacionades amb el món dels globus.

L’exposició es podrà veure des de l’exterior a qualsevol hora del dia, passant pel carrer de Santa Maria número 12, al cor de la muralla més antiga de la ciutat.