Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els globus ja són a l'Empremta!

Des d'aquest dimecres 6 de juliol ja es pot veure a l'Empremta l'exposició "Vint anys volant", una mostra de cartells dels vint anys de l'European Balloon Festival.

L'exposició la van inaugurar la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada Àngels Chacón, els regidors Pere Camps i Jordi Pont, el dissenyador del festival Pep Valls, i l'amfitrió i propietari de la sala l'Empremta, Àngel Acevedo de Gràfiques Vilanova.

L'exposició serà visible des del carrer durant tots els dies que duri l'European Balloon Festival, la trobada de globus aerostàtics més important de l'Estat que té lloc a Igualada cada mes de juliol.