Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Bona acollida de l’exposició dels 75 anys de l’Agrupació Folklòrica Igualadina a l’Empremta

El dijous 31 de març es va inaugurar a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova l’exposició dels 75 anys de l’Agrupació Folklòrica Igualadina, una exposició que ens transporta 75 anys enrere, quan va néixer l’entitat de la mà de Maria Concepció Puig i ens mostra l’evolució de l’agrupació precursora de la divulgació de la dansa catalana fins a l’actualitat a través d’imatges, gravacions, documents i vestuari.

Una cinquantena de persones van acudir a la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar fins el dia 25 d’abril, i està tenint una molt bona acollida.

L’Agrupació Folklòrica Igualadina

L’Agrupació Folklòrica Igualadina va néixer l’any 1940 de la mà de Maria Concepció Puig. Des de aleshores, 75 anys després, l’entitat es dedica a la difusió de la dansa catalana arreu de Catalunya, però també arreu del món. Places i teatres de diverses ciutats i països han acollit les seves danses: Illes Balears, Galícia, Portugal, Madrid, França, Bèlgica, Moscou, Dinamarca...