Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Igualada commemora els 600 anys de la mort de Ferran I d’Antequera amb una ruta històrica amb parada a l’Empremta

Amb motiu dels 600 anys de la mort del rei Ferran I d’Antequera a Igualada el 2 d’abril de 1416, aquest divendres dia 1 d’abril el Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat un recorregut guiat a càrrec de David Martínez que començarà a l’indret on hi havia la casa que va acollir el rei malalt i recorrerà els principals carrers del casc antic d’Igualada, tot recordant com era la vila de 1416.

Una ruta pels vestigis més antics de la ciutat que ja existien a l’època de Ferran d’Antequera i que passa per la sala d’exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova, situada al carrer Santa Maria número 12, just al cor de l’antiga muralla d’Igualada, des d’on es poden observar clarament les muralles romanes que envoltaven la ciutat.

La visita comença a les 12 del migdia des del carrer Nou número 37.