Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Èxit de les activitats de Sherlock Holmes a l'Empremta

Aquest dissabte 14 de novembre, la sala L’Empremta de Gràfiques Vilanova es va omplir d'activitats relacionades amb Sherlock Holmes, amb motiu de l'exposició “Sherlock Holmes i el cas de l’Empremta d’Igualada”. Al matí els responsables de l'associació cultural Círculo Holmes van organitzar un taller de manualitats>perquè tots els nens i nenes que ho vulguin es puguin fer un “deerstalker”, la mítica gorra que portava sempre l’investigador més famós de la història, i a la tarda l’experta en Holmes Glòria Blanco va fer una xerrada centrada en la figura de l’inspector Gregson.

La mostra d’objectes, llibres i curiositats relacionades amb les novel·les del mític personatge de ficció Sherlock Holmes, creat per Sir Arthur Conan Doyle, es pot veure fins el dia 22 de novembre des de l’exterior de la Sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria número 12.

  

sasdasdasd