Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Dissabte 14 de novembre, dia del Sherlock Holmes a l’Empremta

Aquests dies a la sala L’Empremta de Gràfiques Vilanova acollim una exposició d’objectes, llibres i curiositats relacionades amb les novel·les del mític personatge de ficció Sherlock Holmes, creat per Sir Arthur Conan Doyle.

Amb motiu de l’exposició, que porta per títol “Sherlock Holmes i el cas de l’Empremta d’Igualada”, l’associació cultural Círculo Holmes ha organitzat tot un seguit d’actes per al proper dissabte 14 de novembre amb entrada lliure.

Així doncs, dissabte a partir de les 12h hi haurà un taller de manualitats perquè tots els nens i nenes que ho vulguin es puguin fer un “deerstalker”, la mítica gorra que portava sempre l’investigador més famós de la història. A les 16:30h de la tarda, al soterrani de la mateixa empremta, l’experta en Holmes Glòria Blanco farà una xerrada centrada en la figura de l’inspector Gregson, i tot seguit es projectarà el capítol “El intéprete griego” de Granada TV, protagonitzada por Jeremy Brett i David Burke.

Tant els propietaris de la sala l’Empremta com els responsables de Círculo Holmes, l’entitat que des de fa més de vint anys agrupa als aficionats i col·leccionistes d’objectes relacionats amb Sherlock Holmes, convidem a tothom a participar de les activitats de dissabte o a visitar l’exposició que es podrà veure fins el dia 22 de novembre des de l’exterior de la Sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria número 12.