Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els 75 anys de Grues Suárez i Soler, a l'Empremta

El proper dijous dijous 24 de setembre de 2015 a les 19h s'inaugura l'exposició sobre els 75 anys d'història de l'empresa igualadina “Grues Suárez i Soler”, que va néixer l’any 1940 i celebra aquesta llarga trajectòria amb una exposició a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova.

La mostra repassa la trajectòria d’aquesta empresa des dels inicis com a taller al carrer de la Caritat, el trasllat al carrer de La Soledat amb la incorporació de l’activitat de grues, i l’actualitat al Polígon de les Comes, des d’on l’empresa ofereix servei de grues arreu de Catalunya.

A la mostra es poden veure fotografies antigues i documentació des dels anys quaranta fins a l’actualitat, fet que converteix la trajectòria de l’empresa en un relat de l’evolució d’Igualada els darrers 75 anys. L’exposició es pot veure fins el dia 10 d’octubre a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova (carrer de Santa Maria número 12) sense restricció horària ja que és completament visible des de l’exterior.