Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Una memòria visual i emocional d'Igualada, a l'Empremta

L'Empremta de Gràfiques Vilanova acull una de les exposicions més esperades de la Festa Major 2015: "Arqueologia d'un clixé", de les guanyadores del Premi IgualArt 2104 Marilú Martínez i Maria Santfores.

La mostra és un recorregut per la memòria visual i emocional d'Igualada a través de diversos gravats artístics realitzats a partir de plaques clixé. Una ruta pel passat comú d'una manera diferent i molt artística. L'exposició s'inaugura el dia 20 d'agost i es podrà veure fins el dia 13 de setembre, i l'ha organitzat l'Ajuntament d'Igualada en col·laboració amb Gràfiques Vilanova.

A diferència d'altres exposicions que acull la sala l'Empremta, en aquesta ocasió el material no està només exposat al públic a través dels vidres sinó que es podrà accedir a l'interior de la sala.