Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta obre les portes a les visites guiades de la Festa Major 2015

La muralla d'Igualada és la protagonista de les visites guiades de la Festa Major 2015, i és per això que la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova obrirà les seves portes perquè tots els participants a aquestes visites puguin conèixer la muralla per dintre.

De manera excepcional, els visitants podran accedir al soterrani de l'Empremta, on podran contemplar les parts internes de la muralla en un estat de conservació excel·lent; el cub, el pou, la volta catalana... I conèixer diverses anècdotes de la mà de l'historiador David Martínez, que farà de guia.

Les visites comencen el dimarts dia 18 d'agost i s'allarguen durant tota la Festa Major. Podeu consultar horaris en aquest enllaç: Programa Festa Major d'Igualada 2015