Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

L'Empremta

L'Empremta és una sala al cor de l'antiga muralla d'Igualada. Un espai de creativitat per promocionar les arts gràfiques que des de Gràfiques Vilanova posem a disposició de la ciutat perquè tothom hi pugui deixar la seva Empremta. Participa-hi!

Llegeix més

Últimes notícies

Globus a l'Empremta, fins diumenge 19 de juliol

La sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova també viu aquests dies l'European Balloon Festival. Coincidint amb l'arrencada del festival, dimecres dia 8 de juliol es va inaugurar l'exposició de fotografies aèries "Santy Carbonell in memoriam", que recull les millors imatges del fotògraf igualadí Santi Carbonell, que ens va deixar l'any passat.

Les imatges es poden veure des del carrer, i una projecció àudiovisual mostra una selecció de les fotografies de Carbonell, que va ser un enamorat dels globus i el millor fotògraf aeri que mai ha tingut la ciutat d'Igualada. Estaran exposades durant tots els dies que dura l'European Balloon Festival i fins el dia 19 de juliol.