Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Igualada homenatja Santi Carbonell amb una exposició de fotografies a l’Empremta

El fotògraf Santi Carbonell va ser l’autor de les millors fotografies aèries que mai ha tingut la ciutat d’Igualada. És per això que des de l’organització de l’European Balloon Festival s’ha volgut aprofitar l’edició d’enguany del festival per exposar algunes de les fotografies que Carbonell va fer durant les dinou edicions que ha tingut el festival.

L’estructura de l’exposició, que porta per títol “Santy Carbonell In Memoriam”, serà un audiovisual on es projectaran  imatges al llarg de tot el dia, més algunes imatges fixes que es podran veure a través dels diversos vidres de la sala d’exposicions l’Empremta de Gràfiques Vilanova, situada al cèntric carrer de Santa Maria número 12. La voluntat dels organitzadors és que l’exposició serveixi de reconeixement a la passió de Santi Carbonell pels globus i també a la seva entrega al festival.

El fotògraf Santi Carbonell va treballar amb temàtica molt àmplia i sovint amb un punt àcid de crítica social: conflictes armats, col·lectius de marginats, maltractament animal o violència de gènere, però també cultura popular, fotografia institucional o fins i tot publicitat i premsa del cor. Versàtil i compromès, Santi Carbonell va veure com la seva obra era reconeguda en diferents certàmens i desenes d'exposicions individuals i col·lectives. Essent col·laborador habitual de nombroses entitats i institucions de la comarca,  va morir el febrer de 2014 a l’edat de 65 anys, deixant Igualada orfe del seu fotògraf més emblemàtic i irreverent.

L’exposició “Santy Carbonell In Memoriam” s’inaugurarà el mateix dia que comença l’European Balloon Festival, el dimecres dia 8 de juliol a les 19:30h a la Sala l’Empremta, i es podrà veure fins el dia 19 de juliol.