Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta acull la presentació de LA MARCA, la nova empresa de Gràfiques Vilanova

Aquest cap de setmana 10 i 21 de juny, l'Empremta ha acollit la presentació de LA MARCA, la nova empresa creada per Gràfiques Vilanova, propietària de la sala l'Empremta.

LA MARCA agrupa tots aquells serveis de personalització de productes per a empreses o particulars, i la presentació d'aquest cap de setmana es va centrar en els conjunts de samarretes i sabatilles esportives amb dissenys i colors molt actuals i trencadors, i de gran comoditat.

La presentació dels nous productes de LA MARCA es va fer dins l'edició de 2015 de FirAnoia, que per segon any consecutiu va omplir d'estands el centre d'Igualada.