Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Gràfiques Vilanova presenta LA MARCA, amb motiu de FirAnoia

La impremta Gràfiques Vilanova llançarà en el marc de la propera FirAnoia, un nou servei de productes personalitzats: La Marca.

Per fer-ho ha escollit la sala l'Empremta, on durant els dies de FirAnoia  es podrà adquirir un pack de samarreta i sabatilles esportives amb identitat pròpia per un preu de només 29,95€.

A més, a l'Empremta, es podrà veure una mostra dels productes que ofereix La Marca, des de samarretes personalitzades fins a obsequis d'empresa corporatius.

La fira mutisectorial FirAnoia que cada any omple els carrers de la ciutat tindrà lloc a Igualada des del 19 fins el 21 de juny.

T'esperem a l'Empremta!