Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Inaugurada l'exposició del 20è aniversari dels Moixiganguers

L'Exposició dels vint anys de la colla castellera igualadina ja es pot veure a l'Empremta. Aquest dimecres dia 15 d'abril els Moixiganguers la van inaugurar amb un pilar de quatre descarregat.

L'acte va comptar amb la presència de diverses autoritats municipals, com la tinent d'alcalde Àngels Chacón, i dos regidors que han estat Moixiganguers: Jordi Pont i Jordi Segura. També va intervenir el president dels Moixiganguers Pep Valls i el propietari de la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova Àngel Acevedo.

L’exposició té format audiovisual i aplega imatges i vídeos que mostren la gran evolució castellera que ha fet la colla igualadina en vint anys, des que va començar a construir estructures simples de castells de sis pisos fins que ha aconseguit consolidar-se com a colla de vuit. L’exposició s’emmarca en el conjunt d’activitats commemoratives que els Moixiganguers han preparat fins a finals d’any amb motiu del seu vintè aniversari però que es concentraran sobretot en la setmana del 20 al 26 d’abril.

L'Exposició es pot veure fins el dia 26 d’abril a la cèntrica sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova (Carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada).