Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els 20 anys dels Moixiganguers, a l'Empremta

Els Moixiganguers d'Igualada celebren 20 anys d'existència, i han escollit la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova per fer un repàs a la seva història.

Des del primer Tres de Sis de fa vint anys fins al Tres de Vuit completat al Concurs de Tarragona, la colla castellera igualadina ha fet una evolució estel·lar passat per moltes vicissituds i són moltes les persones que han passat per la colla aquests darrers anys.

L'exposició que acull l'Empremta té format audiovisual i recull tot tipus de fotografies i vídeos. Es podrà veure des de l'exterior de la sala del carrer de Santa Maria des del dia 13 fins el 25 d'abril.