Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta obre les portes pel FineArt amb fotografies del Japó més tradicional

El FineArt 2015 torna a comptar amb l'Empremta per acollir una de les gairebé 50 exposicions fotogràfiques que ompliran Igualada del 6 al 22 de març.

El fotògraf japonès Taichi Gondaira oferirà una mostra d'imatges de la cultura japonesa tradicional, fotografies que mostren un estil de vida que està desapareixent.

La mostra porta per títol "Ukiyo-E" estarà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h i dissabtes i diumenges de 11h a 14h i de 17h a 21h.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot l’estat espanyol. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres, entre les quals es compta l'Empremta.

Cliqueu aquí per més informació sobre el FineArt d'Igualada.