Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Inaugurada l'exposició de Marta Viscarro

Aquest dijous s'ha inaugurat una exposició a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova que mostra diferents espais dissenyats al llarg de la seva carrera professional.

La novetat d’aquesta exposició és que és totalment viva ja que està basada en un audiovisual. Els vianants que passin pel carrer de Santa Maria veuran al vidre de l’Empremta una projecció de diferents imatges dels projectes de disseny realitzats per Viscarro, tant disseny d’interiors (principalment habitatges particulars) com exteriors (terrasses, piscines, entorns de piscines, etc). Les projeccions ensenyaran com eren els espais abans de la rehabilitació i com queden un cop completada la reforma dissenyada per Viscarro.  Es podran veure des de les onze del matí i fins les onze de la nit, excepte els dies festius que estaran visibles fins a mitjanit.

Marta Viscarro es dedica al disseny d’espais des de fa 27 anys, tot i que a l’exposició es podran veure projectes dels darrers 5 anys. Es dóna la circumstància que Viscarro va ser la dissenyadora de l’espai que acull l’exposició: l’Empremta de Gràfiques Vilanova, treball que li va merèixer el premi Ciutat d’Igualada Gaspar Camps de disseny. La mostra està organitzada per l’Institut Municipal de Cultura.