Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

L'Empremta

L'Empremta és una sala al cor de l'antiga muralla d'Igualada. Un espai de creativitat per promocionar les arts gràfiques que des de Gràfiques Vilanova posem a disposició de la ciutat perquè tothom hi pugui deixar la seva Empremta. Participa-hi!

Llegeix més

Últimes notícies

L'interiorisme de Marta Viscarro, a l'Empremta

Aquest dijous dia 11 a les 19:30h inaugurem l'exposició "Interiorisme-Exteriorisme" que mostrarà alguns dels espais dissenyats per la interiorista Marta Viscarro al llarg de la seva trajectòria professional.

L'Empremta és el lloc més indicat per acollir aquesta exposició, ja que Marta Viscarro va ser la dissenyadora de la sala, i va ser amb aquest projecte que va obtenir el premi de disseny Gaspar Camps 2013.

La mateixa autora descriu així l'exposició: “L’espai conviu amb les persones. Els elements s’integren facilitant la relació entre nosaltres i el nostre entorn”.

La mostra està organitzada per l'Institut Municipal de Cultura i es podrà visitar des del di 11 de desembre fins el dia 11 de gener.