Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La gran Festa del Vi es presenta a l'Empremta

L'Empremta de Gràfiques Vilanova ha acollit aquest dijous la presentació de la gran Festa del Vi, que se celebrarà dissabte dia 8 de novembre a la Rambla Sant Isidre d'Igualada.

La Gran Festa del Vi és un esdeveniment organitzat per l'associació de botiguers Igualada Comerç i inclou degustació de vins, caves i productes formatgers i xarcuteria.

A l'acte de presentació davant dels mitjans de comunicació de l'Anoia hi van assistir l'alcalde d'Igualada Marc Castells, el president d'Igualada Comerç Xavier Figueres, i el propietari de Gràfiques Vilanova i la sala l'Empremta, Àngel Acevedo, com a amitrió.