Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta, present al Mercat de la Puça de les Festes del Pilar del Barri de la Font Vella


La sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova ha participat aquest dissabte 18 d’octubre al Mercat de la Puça, una de les activitats més consolidades de les Festes del Pilar que organitza cada any el barri de la Font Vella, al centre d'Igualada.

El Mercat de la Puça arriba ja a la seva dinovena edició, i es tracta del primer mercat d’exposició i venda al carrer fet a la ciutat. Un mercat d’oportunitats que els comerços de barri de la Font-Vella ofereixen a tota la ciutat i comarca en les seves festes. 

Gràfiques Vilanova ha posat a la venda tot tipus de samarretes, roba laboral i altres productes que produeix i estampa de manera personalitzada a les seves instal·lacions del carrer del Rec.