Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els anuncis de Festa Major, a l'Empremta

Ha arrencat la Festa Major d'Igualada, i l'Empremta participa activament de la Festa acollint una de les exposicions del programa oficial: "Els anuncis en els programes de Festa Major 1920-1970".

L'exposició, que va obrir les portes aquest dimecres dia 20 i que es podrà fins al 7 de setembre, està repartida per sis sales de la ciutat: Sala Municipal d'Exposicions, Cal Blaiet, Somiatruites, El Llevador i la rectoria de Santa Maria, a més de l'Empremta.

Totes les sales mostren exemples de l'evolució de la publicitat en els programes de Festa Major. La Sala Municipal: Ràdios, metges, farmàcies i col·legis. Sala el Portal del Llevador: Cafès, quioscos, fondes i cellers. Sala Cal Blaiet: Autos, motos, transports i carreteigs. Somiatruites: Merceries, sastres, espardenyes i mantes. Rectoria de Santa Maria: Gènere de punt, adobs, cartrons i màquines i la Sala de l’Empremta: Fotògrafs, llibreries, impressors i músics.