Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La cultura igualadina, present a l'Empremta durant la FirAnoia

La sala l'Empremta ha volgut contribuir durant la FirAnoia a difondre la cultura igualadina en les seves diverses vessants: art, patrimoni, fotografia, cultura popular i tradicional, teatre, cinema, etc.

Aprofitant la gran afluència de persones que durant tot el cap de setmana han passejat pel centre de la ciutat amb motiu de la FirAnoia, l'Empremta s'ha sumat a la campanya impulsada per l'Ajuntament d'Igualada per difondre l'eslògan "Igualada és cultura".

Justament, amb aquest eslògan, s'han imprès bosses de paper que s'utilitzen els equipaments culturals de la ciutat i que també es poden veure exposades a l'Empremta, al costat de diverses fotografies amb manifestacions culturals i arquitectòniques d'Igualada.