Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La impressora 3D aplega desenes de curiosos davant l'Empremta

La possibilitat de veure en funcionament una impressora 3D va fer que desenes de persones s'acostessin fins a la sala l'Empremta de Gràfiques Vilanova aquest passat cap de setmana. Durant més de 16 hores, tant dissabte com diumenge, la impressora va crear una peça que reproduïa la maqueta d'una catedral en tres dimensions.

La demostració es va fer gràcies a l’acord dels propietaris de l’Empremta de Gràfiques Vilanova i de l’empresa igualadina Sicnova 3D, encapçalada per l’assessor en tecnologia 3D Joan Díaz-Guerra. L’objectiu era posar a disposició de tothom els últims avanços tecnològics en el camp de la impressió i fer difusió de les noves tendències en un sector de canvis constants. Vist l'èxit que ha tingut aquesta primera demostració, no es descarta repetir aviat l'experiència.