Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Una impressora 3D estarà en funcionament aquest cap de setmana al centre d’Igualada

Cada vegada se sent parlar més de les impressores en tres dimensions però és difícil veure-les en funcionament ja que el seu ús domèstic encara no s’ha estès al nostre país. Ara arriba una oportunitat a Igualada: tots els igualadins que tinguin curiositat per saber com és i com funciona una impressora en 3D podran acostar-se a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova (carrer de Santa Maria número 12) per veure’n una en funcionament a partir de dissabte a les a primera hora del matí.

La demostració es fa gràcies a l’acord dels propietaris de l’Empremta de Gràfiques Vilanova i de l’empresa igualadina Sicnova 3D, encapçalada per l’assessor en tecnologia 3D Joan Díaz-Guerra. L’objectiu és posar a disposició de tothom els últims avanços tecnològics en el camp de la impressió i fer difusió de les noves tendències en un sector de canvis constants.

La impressió de la peça durarà unes 16h hores aproximadament, en el transcurs de les quals la màquina haurà imprès la rèplica d’un edifici –una catedral- en tres dimensions. Estarà en funcionament des d’abans de les nou del matí fins a les dotze de la nit del dissabte i es repetirà diumenge amb el mateix horari.

La sala l’Empremta, inaugurada l’any 2013, pertany a l’empresa Gràfiques Vilanova encapçalada per Àngel Acevedo, qui cedeix desinteressadament l’espai a la ciutat per tal que s’hi puguin realitzar activitats i exposicions divulgatives relacionades amb el món de les arts gràfiques i vinculades a la vida cultural i associativa de la ciutat.