Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Una trentena d’impressors de l’Anoia es troben a l’Empremta per rememorar l’ofici

La Primera Trobada d’Amics Impressors de l’Anoia es va celebrar el passat dimarts amb motiu de la festivitat de Sant Joan Ante Portam Latinam, patró dels impressors. Una trentena de persones del sector de les arts gràfiques, la majoria ja jubilats, es van trobar per posar en comú records i experiències, en un acte molt emotiu i carregat d’anècdotes.

Companys de feina que es retrobaven després d’anys de no veure’s, persones jubilades que explicaven que van començar a treballar als onze anys escombrant l’impremta i van anar ascendint dins de l’empresa, com van fer front a l’arribada de la informàtica al sector i de fons un clam: recuperar la maquinària antiga perquè els joves puguin veure, per exemple, com funcionava una linotípia. Per cloure la trobada, tots els assistents es van poder imprimir, a mà, un punt de llibre com a recordatori de l’acte.

La trobada es va convertir en un gran homenatge a les arts gràfiques en el sentit més ampli, des de la impressió fins al packaging, i va tenir de fons la reivindicació de tot un sector perquè sigui més tingut en compte a l’hora d’enumerar les grans indústries que té Igualada, al costat d’altres sectors com l’adober o el tèxtil.

La majoria dels assistents van agrair la iniciativa d’Àngel Acevedo, de Gràfiques Vilanova, per haver impulsat la reunió els impressors recuperant així una tradició que feia anys que s’havia perdut, i van apostar per repetir la trobada l’any que ve.