Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els impressors de l’Anoia es reuniran a l’Empremta per celebrar el dia del patró

Perseguint l’objectiu de recuperar la relació entre impressors, els responsables de Gràfiques Vilanova han organitzat per al proper dimarts dia 6 una trobada d’antics impressors a la Sala l’Empremta.

El patró dels impressors és Sant Joan Ante Portam Latinam, i si bé antigament hi havia tradició de celebrar-ho, des de fa anys la data passava desapercebuda. Aquest any es vol recuperar la celebració i fer que serveixi de pretext perquè els impressors de l’Anoia es trobin, intercanviïn experiències i debatin sobre el passat, el present i el futur de l’ofici.

La trobada va adreçada especialment a persones que s’han dedicat tota la vida al món de la impressió i que ja estan jubilades, però també es vol obrir a tots aquells que encara estiguin actius al sector de les arts gràfiques. La reunió tindrà lloc el dimarts 6 de maig a les 19h a la sala l’Empremta del carrer de Santa Maria, i és oberta a tothom prèvia confirmació d’assistència a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.