Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els rostres dels nens i nenes de La Mostra ja es poden veure a l’Empremta

La sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova també s’ha sumat a les activitats de La Mostra, la fira de teatre infantil i juvenil que omplirà la ciutat del 24 al 27 d’abril.

Des d’aquesta setmana es pot veure l’exposició “Mostra de mirades”, que recull una quinzena de fotografies de primers plans de nens i nenes assistint a espectacles de La Mostra. Mirades de sorpresa, de diversió, d’atenció, i fins i tot d’espant que el fotògraf d’Olesa de Montserrat Mingo Vallès ha captat durant diversos anys d’aquesta fira de referència que enguany arriba a la seva 25ena edició.

Mingo Vallès és, a més de ferreter, un apassionat del teatre i un activista cultural. Membre del grup Xarxa d’Olesa de Montserrat coneix a la perfecció el teatre per a totes els públics. Amb la seva càmera de fotos ha retratat a totes les companyies del país i conserva el que probablement és l’arxiu fotogràfic més important d’espectacles per a tots els públics. Però al llarg de la seva trajectòria no només ha mirat cap a l’escenari; Mingo Vallès també ha volgut fer un cop d’ull al pati de butaques i a les places i immortalitzar les mirades dels infants, els autèntics protagonistes del teatre infantil i juvenil.

L’exposició “Mostra de mirades” estarà instal·lada a la Sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova (c/Santa Maria, 12 d’Igualada) fins el dia 27 d’abril, i s’hi pot acudir a qualsevol hora ja que tot el material exposat és visible des de l’exterior.