Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els paisatges del fotògraf Luis Vioque, a l'Empremta pel FineArt

Aquest divendres 28 de febrer arrenca la segona edició del FineArt, que reunirà a Igualada diverses exposicions de més de 30 fotògrafs d'arreu de l'Estat espanyol en diferents sales efímeres del nucli antic de la ciutat.

La sala L'Empremta de Gràfiques Vilanova acollirà l'exposició "Paisatge Subtil" de Luis Vioque, un fotògraf madrileny que va formar-se de manera autodidacta i que fa més de vint anys que exposa en galeries d'arreu de l'Estat. "Paisatge subtil" és una mostra dels seus paisatges característics, solitaris i pacífics, en blanc i negre i format panoràmic. Vioque convida a l’espectador a viatjar fins a terres d’Irlanda, de Portugal o Canàries a través de paisatges plàcids que dibuixen la línia de l’horitzó.

L'exposició De Luis Vioque es podrà veure des del 28 de febrer fins al 16 de març de dilluns a divendres de 19h a 21h, i els caps de setmana d'11h a 14h i de 17h a 21h, al carrer de Santa Maria número 12.

Trobareu més informació del FineArt Igualada en aquesta pàgina web.