Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Empreses de disseny i impressors de l'Anoia fan pinya

Els  26 estudis professionals de disseny, agrupats en l'associació disseny=Igualada i les prop de 20 empreses d'arts gràfiques de la Conca d'Òdena han sumat esforços per crear el primer directori que permeti a les empreses que necessitin serveis d’impressió o bé de disseny, trobar les diferents ofertes existents a la zona de manera agrupada a impressioigualada.com, i sota el títol ''impressió+disseny=igualada''.

La iniciativa neix amb la voluntat d’identificar la marca “Igualada” com a una àrea excel·lent en el serveis d’impressió i amb la voluntat d’arribar, amb aquesta oferta conjunta, a nous mercats tant nacionals com internacionals. D’aquí que el directori està editat de moment en tres idiomes, català, espanyol i anglès i es preveu anar ampliant-lo en funció dels mercats.

 Font: Anoiadiari.cat